Hos pappa.

hellu kära läsare. Jag har äntliget vilat ut och smärtan börjar ge sig iväg!.  (huvudvärk är så fräkt) USCH!
Är hemme hos pappa just nu och minlillesyster Ezel sitter här med mig och tittar på´när jag skriver kul=)
HON ÄR SÅ SÖT!
Fick ett sms av Sinem nyss hon vill att jag ska sova över hos henne ikväll får se om jag har lust med det. Nu måste jag iväg till stan och träffa mina två kompisar och käka. 
puss.. 


Hihih en gammal bild på Sinem (för 2 år sedan )


i want to have the rings


ont i huvudet!

G-morning!
Har precis klivit ur sängen ska snart äta frukost. Gården var klockren har inga ord. Det var så j*vla roligt att få träffa nya männsikor och umgås med alla.
Har druckit för mkt igår så idag har jag int i huvudet galet! Ikväll ska jag hem till pappa och umgås med mina små syskon, senare åka in till stan och käka med Zena och Emmelie // puss

Lite bilder från gårdagen (party)









to school!

Godmorgon!
Idag börjar jag kl 12 har bara en lektion , ååh va skönt.
Efter skolan ska jag åka in till stan och möta Jonna och Betul. Vi ska nog fika på en mys caffe!
Senare runt 5 tiden ska jag åka till mamma och hjälpa henne med middagen. Vi har nämligen familjmiddag där idag det ska nog vara kul och få träffa jonas föräldrar igen. Juste Sinem har fest idag ska kanske dit en sväng och kolla lägen hoppas de blit en galen FREDAG! . Nu ska jag sminka mig och sedan dra mot skolan.

// SuxAnna

Hitte en gamml bild på mig . hemma hos Sinem!


U.S. and ITALY

Hej bloggen! Jag har ej meddelat er om att jag åkte till USA and ITALIA. Men iaf jag kom hem igår på kvällen runt nio tiden.

Jag var  i new york i en vecka och hälsade på min kompis som flyttade dit för drygt 3 år sen.
Det var så roligt att få träffa henne. Vi gjorde massa roliga saker tillsammans. OHH vill verkligen också bo i USA omg de är så härliigt massa folk, man ser alltid höga fina byggnader och massa gula taxi bilar som bara kör förbi.

Självklart har jag shoppat! ahahah ofta jag missar de bilder kommer upp sen....
Efter sju dagar i New york åkte jag till Italien (room). Jag mötte min mamma och hennes kille (jonas i flygplatsen sedan åkte vi till våran hotell. Jag åkte till room för att jag var bjuden på jonas lillesysters bröllop. Hon gifte sig på ett fin hoteel det vaar så LYX! omg jag vill också gifta mig utomlands så härliigt. Bröllopet var klockren som sagt efter åt gick hela familjen på middag i en mys restaurand i romms gamlastan.
Bröllops paret spenderade bara 3 dagar i room sedan flydde de vidare mot Turkiet för att uppleva en härlig smek månad! HÄRLIGT VAAH.

Dags att berätta om idag.. Jag har inte gått  till skolan än har missat 3 veckors plugg om vi ens har börjat med alla kurser! Idag vaknade jag kl 14:00 sedan gick jag ner till tvätt stugen och bokade en tid. Så idag kl 16:00 hade jag tvätt tid till kl 17:00. Efter tvätten duschade jag en sanbbis sedan tog jag tag i städningen. Efter gick jag till waynes coffee och fikade med min käraste vän Simona. Imorgon blir det nog skola oh now jag orkar inte att vakna tidigt. Nu ska jag nog titta på nogån bra film tjejer puss!!!<33


RSS 2.0