LÖRDAG

japp äntligen fick jag och Emma en fin lägenhet. OH  de låter så häftigt ska flytta ut med en kompis ingen mamma mer, dags och klara sig själv nu mer ansvar. Förlåt för den dåliga uppdateringen jag har verkligen en orsak till dett . Jo jag hade två jätte stora prov i juridik det var helt sjukt, hoppas att de gick bra för mig :/  jag hade även massa inlämingsuppgifter att göra.

Igår efter plugget träffade jag Mikaela och Navroz. Vi åkte in till stan och kolla runt massa butiker jag hitta ett par klack skor från Zara ur snygga efter vandringen gick vi till gallerian och fikade tillsammans. efter de så åkte jag till odenplan för att träffa jessi. På kvällen blev det mys med mamma vi titta på slumdog millioner en jätte bra film som jag verkligen rekomenderar. Idag Klockan sex ska jag träffa Emma vi ska äta en god middag och senare gå över till vår nya lägenhet och kika lite. Nu måste jag ta en dusch!.  Goodbye

Jamal från (slumdog millioner )


trött

Hejhej de va ett tag sen ja skrev , hur mår ni ? vad ska ni göra idag ?
De känns skönt när det inte är mörkt ute men de är fortfarande kallt , vill ha SOMMAR  ! vill inte ni ?
Idag ska jag träffa några kompisar inne i stan sen ska vi komma hem till mig och mysa ;)

ny dag ,

Helloo , allt bra med er ? De är jätte bra med mig :)
Idag har ja vart i skolan , de vart mycket plugg idag med kompisar  . Vi gjorde klart läxan igår så det är bara att vila idag . Senare efter skolan så fikade vi och tog de lugnt & pratade , fick med mig en fin spets '' tshirt '' och armband som är rätt cool . Snart ska jag mysa med min mamma ;)














Ciaaoo

kan nån fixa min blogg ?

1. Jag vill att sidan ska glittra fram . som ( http://gucciime.blogg.se )

2. Det ska stå http://suxanna.blogg.se till vänster med skrivstil .

3. Jag vill ha denna bilden http://images.psxextreme.com/wallpapers/ps3/adriana_lima_03.jpg men texten till vänster ska bort och skrivas  mitt blogg namn istället . det ska vara vitt bakgrund .

4. Om DU kan fixa där man kommenterar så skulle jag vilja ha de , rutan kan va svart och med tjock vitt text


KLART ! // kommentera om ni kan fixa


Plugg

Elin kom för ett tag sen med massa goda saker , chips , dricka & massa godis !
snart ska vi börja plugga , om vi hinner klart innan sju så ska vi  hyra en bra film , vad rekommenderar ni ?

Ciiaao !


min älskade simon hahaha

Taken

Heello  , godmorgon !

hur har ni dt ?  Jag är ganska trött efter igår . Igår såg ja '' Taken '' som är på bio nu och som ja rekommenader ! Jag såg den med min kompis och filmen handlar om Bryan & hans dotter som åkte till Paris med hennes kompis och de händer massa saker för ,  han har endast har 96 timmar på sig att rädda hans dotter  från att säljas som prostituerad och troligen aldrig mer återfinnas i det oändliga sexträsket därute.

Idag ska ja ta de lugnt , ska plugga med min kompis Elin , vi har inlämningsuppgift tills tisdag som vi måste göra klart !
Nu ska jag äta frukost , skriver mer senare ;)          Ciiao..

Gårdagens outfit
(fick även med mig en ur snygg klänning från H&M)
  


ett nytt hopp!

helloj
kära läsare jag har precis börjat med en ny blogg liksom ett nytt liv
min blogg kommer däremot handla om mode , shopping vänner och om mig så klart.
jag är en tjej som bor i odenplan tillsammans med mor , (dock ska snart flytta hemifrån och bo i en lägenhet tillsammans med min kompis Sejlah) jag går i gymnasiet och pluggar juridik .

de var allt om mig jag åter kommer så snart som möjligt . måste hitta någon som kan fixa min blogg också :)  kiss and hug!


RSS 2.0