DAGENS SKVALLER

Angelinas nya frisyr
Oj oj oj, Angelina Jolie har bytt sig till en betydligt mörkare kalufs. Och en stor pannlugg på det också! Som man brukar säga, en skönhet klär i allt. Och det gör Angelina. Men den allra snyggaste frisyren på henne är nog denna.

Stephanie Pratt åkte fast för rattfylla
The Hills-stjärnan Stephanie Pratt åkte fast för rattfylla morgonen till söndag. Nu sägs det att Stephanie både är alkohol och drogberoende, även bulimisk. Det sista har hon valt att kommentera själv, med att pressen är tuff i en serie som The Hills.
Frågan är om Steph nu är en ny galen it-girl (á la Lindsay Lohan) eller om det bara är några få misstag.



"Madonna är otroligt bossig"

En av anledningarna till att Guy Richie och Madonna gjorde slut var att Madonna var så otroligt bossig. Hittils har allt gått bra med Jesus Luz, men det verkar som Madonna är på g igen:
"Madonna tyckte först att Jesus’ dåliga engelska var en del av hans charm, men inte längre,” påstår en källa. ”Hon vill bevisa för sina vänner att han är intelligent och sofistikerad, så därför har hon anställt en engelskalärare och förbjudit honom att prata portugisiska längre."


Nytt par, Leonardo DiCaprio och Whitney Port?

Det senaste snygga paret i Hollywood är Leonardo DiCaprio och Whitney Port. De har dejtat officiellt ett tag och såhär säger en källa:
”De träffades på en fest i New York för några veckor sen, och han flirtade med henne som en galning och bad sen om hennes nummer,” säger en vän till Whitney. ”Hon trodde inte att det var någon stor grej, för hon har hört att han gör så med en massa tjejer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0